ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată răspunsurile la câteva întrebări care ne sunt adresate cel mai frecvent.

 • Organismul elimină regulat, la fiecare 24 de zile, celulele moarte de pe piele, inclusiv cele de pe scalp. Mătreaţa este exfolierea anormal de rapidă a celulelor pielii de pe scalp, care produce coji de piele mici, de culoare albă-gri, în păr şi pe haine. Această exfoliere este de obicei însoţită de mâncărimi şi uscarea pielii.
 • Uscarea pielii provocată de spălarea frecventă a părului, utilizarea uscătorului de păr, expunerea la substanţele chimice din coloranţi, produsele de coafat şi chiar şampoanele reprezintă principala cauză a mătreţii. O serie de alţi factori, precum nutriţia necorespunzătoare, igiena precară, obiceiurile zilnice de îngrijire a părului şi stresul emoţional contribuie, de asemenea, la creşterea riscului de apariţie a mătreţii.
 • Mătreaţa este o problemă care reapare şi care poate fi combătută doar prin utilizarea regulată a unui şampon anti-mătreaţă eficient. Şampoanele obişnuite nu elimină sursa problemei ci doar elimină în mod superficial mătreaţa.
 • CLEAR este un şampon cu NUTRIUM 10, un amestec de substanţe nutritive esenţiale, care hrăneşte în profunzime scalpul, pentru a-i activa^ protecţia naturală împotriva mătreţii. Protecţie dovedită clinic de mai lungă durată împotriva mătreţii
  Este singurul şampon anti-mătreaţă aprobat de Academia Internaţională de Dermatologie Cosmetică (IACD).
 • Noul Clear Women. Vă oferă o îngrijire dovedită clinic de mai lungă durată împotriva mătreţii. PENTRU A FI IMUNI LA MĂTREAŢĂ* Noul Clear Men. Vă oferă o protecţie dovedită clinic de mai lungă durată împotriva mătreţii. PENTRU A FI IMUNI LA MĂTREAŢĂ*.
 • Hrănirea corespunzătoare menţine sănătatea scalpului şi stimulează creşterea acestuia. Hrănirea este şi mai importantă pentru persoanele care au mătreaţă deoarece scalpurile acestora sunt uscate şi iritabile, simptome agravate de obicei de utilizarea zilnică a şampoanelor şi produselor de îngrijire a părului obişnuite.
 • Clear ştie că scalpurile bărbaţilor şi femeilor sunt diferite. Bărbaţii sunt mai expuşi mătreţii, îngrăşării şi căderii părului. Femeile sunt mai expuse deteriorării părului şi mâncărimilor.
  - De aceea Clear are soluţii speciale pentru bărbaţi şi femei.
  - CLEAR Women are Nutrium 10, UN AMESTEC HRĂNITOR DE 10 SUBSTANŢE NUTRITIVE ŞI COLAGEN DERIVAT DIN PLANTE. ACESTA HRĂNEŞTE ÎN PROFUNZIME SCALPUL, CONTRIBUIND LA ACTIVAREA^ STRATULUI NATURAL DE PROTECŢIE AL PĂRULUI PENTRU A ACŢIONA O PERIOADĂ MAI ÎNDELUNGATĂ ÎMPOTRIVA MĂTREŢII - PENTRU A FI IMUNE LA MĂTREAŢĂ*!
  - CLEAR Men are BioNutrium 10, UN AMESTEC DE 10 SUBSTANŢE NUTRITIVE ŞI EXTRACTE DIN PLANTE. ACESTA HRĂNEŞTE ÎN PROFUNZIME SCALPUL, CONTRIBUIND LA ACTIVAREA^ STRATULUI NATURAL DE PROTECŢIE AL PĂRULUI PENTRU A ACŢIONA O PERIOADĂ MAI ÎNDELUNGATĂ ÎMPOTRIVA MĂTREŢII - PENTRU A FI IMUNI LA MĂTREAŢĂ*!
 • Da, produsele Clear sunt sigure pentru utilizare zilnică şi sunt aprobate de Academia Internaţională de Dermatologie Cosmetică.
 • Dacă nu utilizaţi CLEAR zilnic, vă recomandăm să o faceţi. Dacă deja o faceţi, atunci vă recomandăm să încercaţi noua formulă care va funcţiona cu siguranţă mai bine.
 • Academia Internaţională de Dermatologie Cosmetică (IACD) este o organizaţie fondată în 1995 de Dr. Torello Lotti. Fiind compusă din dermatologi renumiţi la nivel mondial, IACD promovează aspectele estetice ale dermatologiei şi cooperarea dintre furnizorii de soluţii de îngrijire a sănătăţii cu privire la aspectele cosmetice ale medicinii.
  Un singur şampon anti-mătreaţă a fost aprobat de IACD şi acesta este şamponul CLEAR anti-mătreaţă.
TOP