CUM OPREȘTE CLEAR APARIȚIA MĂTREȚII PENTRU O PERIOADĂ MAI LUNGĂ DE TIMP?

CUM OPREȘTE CLEAR APARIȚIA MĂTREȚII PENTRU O PERIOADĂ MAI LUNGĂ DE TIMP?

„După ce am observat ce rol fundamental poate avea bariera scalpului, următoarea provocare a fost să utilizăm aceste informaţii pentru a face o diferenţă reală în prevenirea reapariţiei mătreţii. În acel moment am început să căutăm o oportunitate pentru a crea o schimbare în îngrijirea pe care o putem oferi barierei scalpului, atât prinîm bunătăţirea hrănirii scalpului, cât şi prin utilizarea celo rmai puternice substanţe active pentru îngrijirea acestuia.”**

În plus, ştiind că scalpul bărbaţilor este mai expus mătreţii, CLEAR a adaugat Climbazole formulei șamponului antimătreață CLEAR MEN, o substanţă activă care nu doar opreşte mătreaţa la sursă, dar este cunoscută şi pentru faptul că îmbunătăţeşte producţia de proteine*** ceea ce contribuie la crearea unei bariere mai puternice a scalpului prin fortificarea celulelor pielii.

Rezultatul este noua tehnologie CLEAR NUTRIUM 10. Formula specială pentru hrănire în profunzime compusă din 10 substanţe nutritive nu oferă doar o îngrijire superioară a scalpului, ci s-a dovedit clinic că reface nivelul lipidelor, restaurând protecţia naturală de care are nevoie scalpul pentru a opri reapariţia mătreţii.

** De la Clear
***În straturile exterioare ale pielii, în baza testului in-vitro din laborator

TOP