Care este cea mai bună metodă de îngrijire a părului şi scalpului?

MENŢINE-ŢI SCALPUL CURATMENŢINE-ŢI SCALPUL CURAT Prima şi cea mai importantă etapă în îngrijirea părului este să îți menţii scalpul curat spălându-l în mod regulat. Spălarea nu doar curăţă scalpul, dar reduce şi încărcarea porilor. Ar trebui să te speli zilnic cu un şampon antimătreață nutritiv precum CLEAR cu NUTRIUM 10, care activează^ bariera naturală de protecţie a scalpului.

SCALPUL ESTE PIELESCALPUL ESTE PIELE Scalpul este una dintre cele mai vulnerabile secţiuni ale pielii, de aceea trebuie să te asiguri că îl protejezi de condiţiile meteo nefavorabile şi de substanţele chimice, precum clorul, care irită atât părul, cât şi scalpul. Utilizează șamponul antimătreață CLEAR Soft and Shiny cu un amestec de 10 substanţe nutritive pentru a beneficia de un scalp sănătos şi un păr frumos de la rădăcină până la vârfuri.

CE TIP DE SCALP AI?CE TIP DE SCALP AI? La fel ca şi pielea, scalpul poate fi împărţit în trei categorii - normal, gras şi uscat. Pentru a îngriji scalpul, trebuie să determini ce tip de scalp ai şi care sunt problemele acestuia. Află ce tip de scalp ai ACUM!

SCALPUL POATE DEVENI SENSIBILSCALPUL POATE DEVENI SENSIBIL Atunci când scalpul este ud, porii sunt expuşi şi facilitează pătrunderea substanţelor nocive. Acest lucru irită scalpul şi cauzează reacţii precum mâncărimea, arsurile, înroşirea, mătreaţa sau senzația de piele “care ține”. Asigură-te că ai un scalp bine hidratat cu șamponul antimătreață CLEAR Intense Hydration cu extract de cactus, care oferă un plus de hidratare scalpului.

TOP