CÂT DE BINE ÎȚI CUNOȘTI SCALPUL?

FEMEILOR ŞI CEL AL BĂRBAŢILOR NU SUNT IDENTICESCALPUL FEMEILOR ŞI CEL AL BĂRBAŢILOR NU SUNT IDENTICE Probabil că aţi bănuit întotdeauna acest lucru, dar s-a dovedit ştiinţific că scalpul bărbaţilor este în mod genetic mai gras decât cel al femeilor, de aceea trebuie să utilizaţi produse CLEAR dezvoltate special pentru femei. Bărbaţii pot folosi CLEAR MEN, care este conceput special pentru scalpul bărbaţilor.

PĂRUL ARE UN RITM ACCELERAT DE CREŞTEREPĂRUL ARE UN RITM ACCELERAT DE CREŞTERE Pe lângă măduva osoasă, părul de pe un scalp sănătos este ţesutul care creşte cel mai repede din corpul uman, 15 centimetri înfiecare an. Asigură-te că este sănătos şi imun la mătreaţă* utilizând CLEAR, pentru a activa bariera naturală de protecţie a scalpului.

FIECARE FIR DE PĂR ARE PROPRIA POVESTEFIECARE FIR DE PĂR ARE PROPRIA POVESTE Sănătatea unui fir de păr este determinată de scalp şi poate depinde de dieta persoanei în cauză. Aşa că asigură-te că îl menţii curat și urmează o dietă echilibrată care include suficiente legume și fructe proaspete şi proteine.

PĂRUL FRUMOS CREŞTE DINTR-UN SCALP SĂNĂTOSPĂRUL FRUMOS CREŞTE DINTR-UN SCALP SĂNĂTOS Pentru un păr rezistent şi frumos trebuie să oferi scalpului substanţe nutritive. Utilizează șamponul antimătreață CLEAR Intense Hydration cu un amestec de 10 substanţe nutritive, care oferă o hidratare intensă, pentru a beneficia de un scalp sănătos şi un păr frumos de la rădăcină până la vârfuri.

TOP