CUM IȚI POȚI PROTEJA SCALPUL DE FACTORII AGRESIVI?

COAFAREA EXCESIVĂ ÎȚI POATE SUFOCA PĂRULCOAFAREA EXCESIVĂ ÎȚI POATE SUFOCA PĂRUL Produsele de coafat pot sufoca şi irita scalpul, restricţionând absorbţia de substanţe nutritive. Utilizează șamponul antimătreață CLEAR Ice Cool Menthol, care curăţă şi purifică în profunzime pentru a menţine prospeţimea scalpului şi părului.

PĂRUL TREBUIE PROTEJAT DE LUMINA SOLARĂ PUTERNICĂPĂRUL TREBUIE PROTEJAT DE LUMINA SOLARĂ PUTERNICĂ Este bine să te bronzezi, dar căldura excesivă usucă scalpul şi deteriorează părul, de aceea este bine să te protejezi. Poți purta o pălărie sau poţi utiliza o umbrelă pentru a proteja scalpul,blocând radiațiile UV dăunătoare.

SUBSTANŢELE POLUANTE SUNT ATRASE DE SCALP ŞI PĂRSUBSTANŢELE POLUANTE SUNT ATRASE DE SCALP ŞI PĂR Poluarea aerului poate cauza uscarea scalpului, mâncărimi şi un părnesănătos. Utilizează CLEAR pentru a elimina substanţele poluante care s-au adunat de-a lungul zilei pentru a asigura sănătatea şi rezistența la mătreaţă* a părului şi scalpului.

PLOAIA POATE ÎNTINDE PĂRUL CU PÂNĂ LA 30 %PLOAIA POATE ÎNTINDE PĂRUL CU PÂNĂ LA 30 % Părul de pe un scalp nesănătos este mai expus deteriorării şi ruperii atunci când este ud. Utilizează șamponul antimătreață CLEAR Anti Hairfall cu un amestec de 10 substanţe nutritive și extract de ginseng, pentru a beneficia de un scalp sănătos şi de un păr frumos de la rădăcină până la vârfuri.

TOP