Secretele părului şi scalpului

NU UTILIZA NICIODATĂ ŞAMPONUL PARTENEREINU UTILIZA NICIODATĂ ŞAMPONUL PARTENEREI Șamponul antimătreață CLEAR MEN are o formulă specială pentru scalpul bărbaţilor, care este în mod genetic mai gras decât cel al femeilor. Din acest motiv îți recomandam să nu mai folosești şamponul partenerei şi să începi să utilizezi șamponul antimătreață CLEAR MEN, care este conceput special pentru hrănirea scalpului bărbaţilor.

PROTEINELE SUNT VITALE PENTRU UN PĂR SĂNĂTOSPROTEINELE SUNT VITALE PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS Părul este compus în mare parte din proteine, iar scalpul are nevoie de proteine pentru a rămâne proaspăt, aşa că este bine să consumi cât mai multe posibil, servind la prânz sau la cină o porţie de proteine precum carnea de pui sau de vită.

CUM POATE CREŞTE PĂRUL SĂNĂTOS ŞI PUTERNIC?CUM POATE CREŞTE PĂRUL SĂNĂTOS ŞI PUTERNIC? 99% din substanţele nutritive naturale esenţiale pentru părprovin din scalp. De aceea este bine să te asiguri că scalpul este hrănit cu substanţele nutritive de care are nevoie folosind CLEAR MEN cu BIO NUTRIUM 10, un amestec de 10 vitamine, minerale şi substanţe nutritive,special conceput pentru scalpul bărbaţilor.

MĂTREAŢA ESTE MAI DES ÎNTÂLNITĂ DECÂT CREZIMĂTREAŢA ESTE MAI DES ÎNTÂLNITĂ DECÂT CREZI Peste 50 % dintre oameni au mătreaţă, o formă agravată a uscării scalpului. Asigură-te că nu ești unul dintre ei folosind șamponul antimătreață CLEAR MEN şi activând^ bariera naturală de protecţie a scalpului pentru zero mătreața*.

TOP