CE POȚI FACE PENTRU A MENŢINE ASPECTUL EXCELENT AL PĂRULUI ŞI SCALPULUI?

OFERĂ PROSPEȚIME SCALPULUIOFERĂ PROSPEȚIME SCALPULUI Dacă ai mătreaţă, tunde-te foarte scurt o dată pe an pentru a menţine prospeţimea scalpului.

NU MAI ATINGEŢI SCALPULNU MAI ATINGE PĂRUL Mâinile sunt pline de particule şi bacterii care acoperă porii, de aceea, cu cât atingi mai mult părul, cu atât devine mai gras. Din acest motiv este bine să te speli bine pe mâini şi să eviți să îți atingi des părul.

ADAPTEAZA-ȚI TUNSOAREA DUPĂ CONFORMAŢIA FEŢEIADAPTEAZA-ȚI TUNSOAREA DUPĂ CONFORMAŢIA FEŢEI Asigură-te că frizerul înţelege că trebuie să potrivească tunsoarea conformaţiei feţei sau găsește un frizer care poate face acest lucru, astfel încât părul tău sănătos şi lipsit de mătreaţă să arate întotdeauna perfect.

UTILIZAREA EXCESIVĂ A PRODUSELOR DE STYLING POATE SUFOCA PĂRULUTILIZAREA EXCESIVĂ A PRODUSELOR DE STYLING POATE SUFOCA PĂRUL Utilizarea excesivă a produselor de coafat pot sufoca şi irita scalpul, restricţionând absorbţia de substanţe nutritive. Fii natural şi evită pe cât posibil produsele de styling pentru a permite părului şi scalpului să respire.

TOP