SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI ŞI SCALPULUI

SPĂLAREA ZILNICĂ MENŢINE SCALPUL SĂNĂTOSSPĂLAREA ZILNICĂ MENŢINE SCALPUL SĂNĂTOS Spălarea zilnică a părului elimină mătreaţa și sebumul în exces menţinând scalpul sănătos. De aceea este bine să îl cureţi cu șamponul antimătreață CLEAR MEN pentru a menţine sănătatea şi prospeţimea părului şi scalpului.

MASAJUL SCALPULUI POATE PREVENI MĂTREAŢAMASAJUL SCALPULUI POATE PREVENI MĂTREAŢA Nu cred că ai avut vreodată nevoie de o scuză pentru un masaj, dar s-a dovedit că masarea capului îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, menţinând scalpul sănătos şi lipsit de mătreaţă. Aşa că nu trebuie să îți fie jenă să îți tratezi scalpul cu un masaj, cel puțin o dată pe lună.

EXPUNEREA PRELUNGITĂ LA SOARE POATE DETERIORA SCALPULEXPUNEREA PRELUNGITĂ LA SOARE POATE DETERIORA SCALPUL Atunci când ieşi afară şi ești expus razelor solare, asigură-te că ai o șapcă sau o pălărie deoarece expunerea prelungită la rezele solare poate deteriora scalpul.

CREȘTE-ȚI RITMUL CARDIAC PENTRU A STIMULA CREŞTEREA PĂRULUICREȘTE-ȚI RITMUL CARDIAC PENTRU A STIMULA CREŞTEREA PĂRULUI Exerciţiile fizice nu menţin doar corpul sănătos, ci sporesc şi circulaţia sângelui, care furnizează scalpului substanţe nutritive importante, contribuind astfel la creşterea unui păr mai sănătos. De aceea este bine să îți faci timp pentru exerciţii fizice o dată pe zi pentru a contribui la creşterea unui păr rezistent şi sănătos.

TOP